Nieuwsbrief

28 wijdverspreide gedachten over God

02-05-2017

God is goed en ik niet.God is teleurgesteld in mij.
God wil de eerste plaats.
God is de stichter van mijn godsdienst.
Zonde verwijdert ons van God

Vandaag verschijnt God is goed en ik niet van bestsellerauteur W. Paul Young bij Uitgeverij Kok. Na het wereldwijde succes van De uitnodiging waarin voorgoed werd afgerekend met het beeld van God als blanke man met een witte baard, gaat Paul Young in God is goed en ik niet in op 28 wijdverspreide gedachten over God.

Ontdek Gods diepe en eeuwige liefde

In God is goed en ik niet nodigt W. Paul Young je uit om je gedachten over God nog eens onder de loep te nemen. Gedachten waarvan je misschien altijd hebt aangenomen dat ze waar zijn. Maar is dat wel zo? Aan de hand van de Bijbel en persoonlijke anekdotes daagt Paul Young je uit om met een frisse blik te kijken naar thema’s als zonde, religie, hel, politiek, identiteit, schepping en mensenrechten, en helpt hij je Gods diepe en eeuwige liefde te ontdekken.

De auteur

Van  De uitnodiging werden over de hele wereld meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht. Daarna schreef W. Paul Young de romans De oversteek en Eva. Nu geniet hij van wat hij zelf zo mooi de ‘overvloeiende genade van God’ noemt en gunt hij het iedereen om Gods genade net zo overweldigend te ervaren als hij. Hij woont in het noordwesten van Canada met zijn gezin.

‘God wil me gebruiken voor zijn plan.’ Zomaar een van de 28 gedachten over God, waarvan auteur W. Paul Young zegt dat zij ons afhouden van een liefhebbende relatie met Hem. Aan de hand van bijbelse en persoonlijke anekdotes gaat hij dieper op deze gedachten in. God is goed en ik niet is een boek dat je wellicht prikkelt, maar het stemt je hoe dan ook tot nadenken. Durf jij het boek te lezen? – redactie EVA

God is goed en ik niet – En andere leugens waar we wel in geloven | W. Paul Young | paperback | 272 blz. | 9789043526302| € 19,99 | verschijnt 2 mei 2017