Nieuwsbrief

3x cadeautips van uitgeverij Kok

04-12-2017

De cadeauperiode is aangebroken en daarom delen wij graag deze 3 heerlijke cadeautips met jou. Deze boeken zijn mooi om te geven én om te ontvangen. Laat je inspireren en lees gauw mee!


Geborgen en beschermd – Het geheim van de Kerstengel
Rondom de stal van Bethlehem ontmoeten we talrijke engelen die als gezanten van God een bijzondere rol spelen. Zij verkondigen het geheim van Kerstmis en waken beschermend over de mensen. Anselm Grün volgt het spoor van deze engelen in het Kerstverhaal en laat zien dat zij nog steeds aanwezig zijn in het alledaagse leven van gewone mensen in deze tijd. De kerstengel wil ons met zijn vleugels beschutten – als je je ogen voor hem opent.

Anselm Grün is monnik in de benedictijnerabdij van Münsterscharzach. Zijn boeken over geloof en hedendaagse spiritualiteit zijn internationale  bestsellers.

 

Ik geluk jou door Wilma Veen
Een boek vol kunst, creativiteit, inspiratie. Met unieke schilderijen, teksten en illustraties geeft kunstenaar Wilma Veen op kleurrijke wijze uitdrukking aan alles wat het leven gelukkig maakt… en dat hebben we soms zo nodig. Ga op zoek naar geluk met kunstenares Wilma Veen. Bijzonder extraatje is het meegeleverde kleitablet, om out of the box op zoek te gaan naar je eigen creativiteit.

Uit ‘Ik geluk jou’ van Wilma Veen

De wonderlijke kerst van papa Panov door Lev Tolstoj
Het sfeervolle kerstverhaal De wonderlijke Kerst van papa Panov van Tolstoj verwarmt ieders hart. Het is Kerst en papa Panov verwacht een bijzondere bezoeker. Alles gaat anders dan de oude schoenmaker verwacht. Toch is aan het eind van de dag de sprankeling in zijn ogen terug. Dit Kerstverhaal voert terug tot een oud Frans verhaal van Ruben Saillens. Lev Tolstoj bewerkte de tekst tot een Russisch volksverhaal. Mig Holder heeft met haar hervertelling in 1976 het verhaal opnieuw tot leven gebracht voor nieuwe generaties lezers. De sfeervolle illustraties van Tony Morris en de eigentijdse vertaling van deze editie dragen daaraan bij.

Uit ‘Geborgen en beschermd’ van Anselm Grün