Nieuwsbrief

De brede en de smalle weg poster set 5 ex

ISBN: 9789061408307
Uitgeverij: Groot Goudriaan, De
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: Onbekend
Afmeting: 551 mm x 413 mm x 3 mm
Verschijningsdatum: 17-01-2014
Taal: Nederlands
Genre:

'Gaat in door de enge poort; want wijd is de poort en breed is de weg, die tot het verderf leidt, en velen zijn er, die door dezelve ingaan; want de poort is eng, en de weg is nauw, die tot het leven leidt, en weinigen zijn er, die hem vinden.' - Mattheüs 7:13,14

Wie nog niet eerder de plaat heeft gezien met de afbeelding van de brede en de smalle weg, zal getroffen zijn door de intrigerende kracht die van dit beeldverhaal uitgaat. Er is dan ook heel wat te zien! Je kunt wel blijven kijken naar de vele taferelen, die vaak tot in de details zijn uitgewerkt. De plaat heeft iets vertrouwds, iets nostalgisch, iets aandoenlijks ook, omdat hij uiteindelijk een kunstmatige representatie biedt van een geloofsgeheim dat in principe niet uit te beelden is.

Maar ook voor wie de plaat al kent, is er nog veel te zien en te leren. Want wat staat er nou eigenlijk op? Wat wordt afgebeeld en wat betekent het? En naar welke bijbelplaats wordt er verwezen? Ook wat dat laatste betreft zit de plaat vol betekenis. Hierbij dient het eveneens verkrijgbare bijpassende, fraai gebonden boekje als een goede gids.

€ 52,50 Op voorraad

Direct bestellen »