Nieuwsbrief

Eva

roman

W. Paul Young

ISBN: 9789043525466
Uitgeverij: Kok
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 320 pagina's
Afmeting: 215 mm x 140 mm x 28 mm
Verschijningsdatum: 17-11-2015
Taal: Nederlands
Genre:

W. Paul Young versplinterde met De uitnodiging (The Shack) ons beperkte beeld van God. Zijn roman Eva daagt ons uit om schadelijke misvattingen over onszelf los te laten.

Wanneer een zeecontainer aanspoelt op een eiland tussen onze wereld en de volgende, vindt John de Verzamelaar daarin een jonge vrouw - zwaargewond, bevroren, ternauwernood in leven. Met hulp van Genezers en Weters ziet hij toe op haar herstel. Hij ontdekt dat de genetische code van het meisje haar verbindt met elk bekend menselijk ras. Ze is een meisje uit de profetieën, maar niemand weet precies wat haar redding betekent. Niemand, behalve Eva, de moeder aller levenden, die haar 'dochter' noemt en haar uitnodigt om de waarheid te ontdekken over haar eigen geschiedenis en die van ons allemaal.

Young raakte miljoenen mensen met De uitnodiging. In Eva verkent hij op gedurfde wijze het scheppingsverhaal en opent hij een verfrissend debat over de gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen binnen de context van onze ontstaansgeschiedenis. Hij helpt ons om elkaar te zien zoals de Schepper ons ziet: volmaakt, uniek en niet gevangen in door cultuur bepaalde regels en begrenzingen.

Eva is een meesterwerk - geschraagd door zorgvuldig onderzoek en uitmuntend schrijverschap - dat lezers nog generaties lang zal inspireren.

€ 22,99 Op voorraad

Direct bestellen »

Andere boeken van W. Paul Young