KOK | Lenteregen - Marianne Grandia
Nieuwsbrief

Lenteregen

roman

Marianne Grandia

ISBN: 9789029724364
Uitgeverij: Voorhoeve
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 384 pagina's
Afmeting: 215 mm x 140 mm x 32 mm
Verschijningsdatum: 01-09-2015
Taal: Nederlands
Genre:

Lenteregen van Marianne Grandia vertelt het aangrijpende verhaal over de zoektocht van een jonge vrouw naar nieuw vertrouwen.

Als Merle Vroegindeweij ’s ochtends voor haar spiegel staat, vindt ze het moeilijk om van de vrouw te houden die haar aankijkt. Onzeker als ze is, werkt ze het liefst alleen thuis, maar vanwege financiële problemen is ze gedwongen om werk buiten de deur te zoeken. Eenmaal aan de slag als secretaresse geeft ze niet meer dan het hoognodige van zichzelf prijs.

Dankzij een tip van haar collega Kathy vindt Merle een goedkoper huis. Ze houdt haar nieuwe buurman, de pastor Martijn, op afstand, maar hij laat zich niet zomaar afschepen en maakt steeds vaker een praatje. Hoewel ze geniet van zijn gezelschap, houdt Merle rekening met het ergste. Want Martijn weet niets van haar geheimen. Zou hij haar nog steeds leuk vinden als ze hem iets vertelt – of erger nog, hij iets ontdekt – over haar verleden?

Marianne Grandia is een bekende naam in christelijk Nederland. Met Lenteregen won ze net als met haar debuut Witter dan sneeuw de Publieksprijs Christelijk Boek. De trilogie eindigt met de roman Hemeldauw.

€ 12,50 Op voorraad

Direct bestellen »

Andere boeken van Marianne Grandia