Nieuwsbrief

Mijn moeders hoop

Francine Rivers

ISBN: 9789029719001
Uitgeverij: Voorhoeve
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 559 pagina's
Afmeting: 216 mm x 139 mm x 45 mm
Verschijningsdatum: 28-08-2010
Taal: Nederlands
Genre:

Eindelijk weer een nieuw boek van geliefd auteur Francine Rivers! Dit deel is het eerste van een tweedelige saga. Het is een verpletterend verhaal waarin je als lezer de gecompliceerde relaties tussen moeders en dochters van verschillende generaties ontdekt.

Aan het begin van de 20e eeuw verlaat de onstuimige Marta Zwitserland. Ze is vastbesloten een leven voor zichzelf op te bouwen. Ze trekt door heel Europa en vindt uiteindelijk een thuis met man en kinderen in Californië. Door haar ervaringen is Marta ervan overtuigd dat alleen de sterksten overleven. Hildie, Marta’s oudste dochter, helpt graag andere mensen en hoopt door haar werk als verpleegster onafhankelijk te worden, maar bovenal respect van haar moeder te verdienen. Hildie trouwt tijdens de moeilijke jaren van de Tweede Wereldoorlog en start haar eigen gezin. Ze belooft zichzelf dat haar dochter nooit aan haar liefde zal hoeven twijfelen. 

De vrouwen in dit boek gaan de confrontatie aan met hun onvolkomen, maar goedbedoelde wens om hun dochter te helpen haar plek in de wereld te vinden.

€ 15,00 Op voorraad

Direct bestellen »

Andere boeken van Francine Rivers