Nieuwsbrief

Over Bergen heen

Charles Martin

ISBN: 9789043518154
Uitgeverij: Kok
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 351 pagina's
Afmeting: 215 mm x 135 mm x 27 mm
Verschijningsdatum: 21-10-2010
Taal: Nederlands
Genre: Vertaalde literaire roman, novelle

Twee mensen, gestrand op een vliegveld. Hij wil naar huis voor zijn werk, zij staat op het punt om te trouwen. Een vlucht met een klein vliegtuigje lijkt uitkomst te bieden. Maar als de piloot een hartaanval krijgt, storten Ben en Ashley midden in de hoge Rocky Mountains neer. Ashley raakt door de crash zwaargewond aan haar been. Chirurg Ben Payne komt er met een paar gekneusde ribben goed van af. Maar kunnen ze de lage temperaturen en sneeuw overleven? 

Ben is gehard in zijn leven en vastbesloten met Ashley terug te keren naar de bewoonde wereld - een besluit dat het begin is van een onmogelijke tocht door de bergen, met veel pijn, enorme kou en nauwelijks iets te eten of drinken. Gedreven door overlevingsdrang, schuldgevoel en de liefde voor zijn vrouw is Ben in staat onmogelijke krachtsinspanningen te leveren. De kracht om het verdriet te uiten dat hij met zich meedraagt, ontbreekt hem echter. 

LEESFRAGMENT
 

€ 22,50 Op voorraad

Direct bestellen »

Quotes

‘Martin heeft een prachtige roman geschreven, over ontbering en doorzettingsvermogen, over bijzondere liefde, loodzware schuld en onverdiende vergeving. En trouw. Het heeft me in de ban gehouden tot de laatste bladzijde. Lezen dus.’ – Marianne Hoksbergen, Nederlands Dagblad

Andere boeken van Charles Martin