Nieuwsbrief

Reisgenoten

vier vrouwen op zoek naar God

Sharon Garlough Brown

ISBN: 9789029724937
Uitgeverij: Voorhoeve
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 400 pagina's
Afmeting: 215 mm x 140 mm x 32 mm
Verschijningsdatum: 12-07-2016
Taal: Nederlands
Genre:

Voor de fans van Sarah Young en Rachel Held Evans: Reisgenoten van Sharon Garlough Brown vertelt over vier vrouwen die op zoek gaan naar God en daagt je als lezer uit om hetzelfde te doen.

Vier vrouwen ontmoeten elkaar in een christelijke retraitecentrum: Hannah, een predikante die niet in de gaten heeft hoe vermoeid ze is. Meg, een weduwe van wie de kinderen net het huis uit zijn gegaan en die worstelt met gebeurtenissen uit haar verleden. Mara, wier leven is bepaald door afwijzing en die haar huwelijk ziet afbrokkelen. En Charissa, een hardwerkende studente die in alles het juiste wil doen. Samen met hen ga je op een spirituele reis waarin ogen worden geopend, belemmerende gedachten losgelaten en oude wonden genezen.

Reisgenoten is zowel een heerlijke roman vol herkenning als een inspiratiebron voor je eigen geloofsleven. Ben je op zoek naar nog meer uitdaging? Achter in het boek zijn de creatieve oefeningen uit het verhaal opgenomen, zodat je die zelf kunt doen of bijvoorbeeld met je vriendinnen of een bijbelstudiegroep.

€ 20,99 Op voorraad

Direct bestellen »

Andere boeken van Sharon Garlough Brown