Nieuwsbrief

Sinds ik jou ken

Elizabeth Musser

ISBN: 9789029796729
Uitgeverij: Voorhoeve
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 448 pagina's
Afmeting: 215 mm x 140 mm x 34 mm
Verschijningsdatum: 31-08-2016
Taal: Nederlands
Genre:
Atlanta, 1933. Perri Singleton, dochter van een steenrijke bankdirecteur uit Atlanta, leidt een zorgeloos leven. Met haar ouders, broertje en zusje bewoont ze een kast van een huis waar bedienden het werk doen, zodat Perri en haar moeder zich kunnen bezighouden met belangrijker zaken. Zoals winkelen en feestjes bezoeken. Zelfs de Grote Depressie lijkt Perri en haar vriendinnen van de elitaire meisjesschool Washington Seminary niet te deren.
Maar als een gezinsdrama haar wereld op z’n kop zet, leert ze een meisje kennen dat heel andere prioriteiten stelt: de domineesdochter Mary Dobbs. Ondanks hun verschillen groeit er een hechte vriendschap tussen beide jonge vrouwen, maar is die ook bestand tegen alle tumultueuze veranderingen in hun leven?

In Sinds ik jou ken neemt Elizabeth Musser de lezer mee naar het oude Atlanta, waar armoede en rijkdom een schril contrast vormen, gezinnen vechten voor hun geluk en twee meisjes de werkelijke waarde ontdekken van liefde, vriendschap en geloof. Musser baseerde de roman op het levensverhaal van haar grootmoeder.

€ 24,99 Op voorraad

Direct bestellen »

Andere boeken van Elizabeth Musser