KOK | Twee werelden - Elizabeth Musser
Nieuwsbrief

Twee werelden

roman

Elizabeth Musser

ISBN: 9789029725422
Uitgeverij: Voorhoeve
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 384 pagina's
Afmeting: 216 mm x 142 mm x 35 mm
Verschijningsdatum: 07-06-2016
Taal: Nederlands
Genre: Vertaalde literaire roman, novelle

De historische roman ‘Twee werelden’ van Elizabeth Musser is het eerste deel in haar serie over de Algerijnse Onafhankelijkheidsoorlog.

Frankrijk, 1961. Gabriëlle Madison, de dochter van een naar Senegal uitgezonden zendingsechtpaar, komt voor het volgen van een zomercursus naar Frankrijk en wordt verliefd op docent David Hoffman. David is een jood, die als enige van zijn familie de vernietigingskampen heeft overleefd. Hij kan niet vergeten, en al helemaal niet vergeven, wat hem is aangedaan. Gabriëlle raakt in gewetensnood door haar gevoelens voor deze cynische jongeman. Buiten haar medeweten betrekt hij haar bij zijn activiteiten die verband houden met de Algerijnse Onafhankelijkheidsoorlog. Al Gabriëlles opvattingen over geloof en vergeving lijken niet meer te kloppen. Ver van huis en gevangen in een gevaarlijk web van intriges beseft ze dat ze nog heel veel moet leren.

‘Twee werelden’ verscheen eerder onder de titel ‘Beladen verleden’. De serie gaat verder met ‘Twee testamenten’ en ‘Twee bestemmingen’. 

€ 15,00 Op voorraad

Direct bestellen »

Andere boeken van Elizabeth Musser