Nieuwsbrief

Elizabeth Musser overtreft zichzelf met haar nieuwe roman ‘Als ik mijn ogen sluit’

10-01-2018

Bij Uitgeverij Kok verscheen 9 januari Als ik mijn ogen sluit van Elizabeth Musser, waarin de kracht van vergeving centraal staat. Kun je vergeven? En kun je jezelf vergeven? Deze vragen trekt Musser als een rode draad door de drie vervlochten levenslijnen van haar nieuwe roman.

Over het boek

Henry’s zesjarige zoontje Jase lijdt aan een ernstig hartdefect en moet binnenkort zijn vierde operatie ondergaan. Henry kan al die dure operaties echter niet van zijn loon betalen. Zonder dat zijn vrouw het weet, stelt hij zich beschikbaar als huurmoordenaar. Maar hij faalt.
Josephine Bourdillon, de succesvolle schrijfster die hij had moeten vermoorden, is niet dood, maar ligt in coma. Toch vertelt zijn vrouw hem een paar dagen later goed nieuws: het geld is binnen en Jase kan geopereerd worden. Henry is opgelucht, maar ook bezorgd. Waarom is hij toch uitbetaald?

Over de auteur

Elizabeth Musser werkt als pastoraal begeleider van zendingswerkers. Bemoediging speelt dan ook een grote rol in haar boeken. Zij schreeef vele succesvolle romans, waaronder Aan de andere kant van de bergen en Dichterbij dan je denkt. Ze woont met haar man in Lyon in Zuid-Frankrijk.

‘Een appellerend en krachtig geschreven boek waarin de trouw van God schittert boven al het ongelooflijke kwaad van deze wereld.’ – Reformatorisch Dagblad over Dichterbij dan je denkt

Als ik mijn ogen sluit | Elizabeth Musser |  ISBN 9789029726894 |  € 24,99