Nieuwsbrief

Ermelose Maaike Bikker lanceert boek

31-03-2017

Op donderdag 23 maart 2017 lanceerde Maaike Bikker haar boek getiteld Toptante tijdens een feestelijke avond bij boekhandel Riemer & Walinga. Trots overhandigde Maaike Bikker de eerste twee exemplaren van haar boek aan haar tante Jansje en tante Maddie, naar wie de kersverse auteur vernoemd werd. Dit alles in het bijzijn van haar uitgever, Uitgeverij Kok.

Toptante
Toptante is hét boek voor trotse tantes en hun neefjes en nichtjes. Het boek staat boordevol inspiratie, tips en ideeën voor (aanstaande) tantes om er met hun neefjes en nichtjes een feest van te maken. Bikker koos voor een originele opzet door haar eigen columns, ideeën, anekdotes en ervaringsverhalen, af te wisselen met die van gastschrijvers. Zodoende stelde ze een cadeauboek samen dat een breed publiek aan zal spreken.

Maaike Bikker
Maaike Bikker (1982) is zelf gezegend met 10 neefjes en nichtjes. Het waren haar eigen neefjes en nichtjes die haar inspireerden het boek Toptante te schrijven zoals het nu is. Vanzelfsprekend zijn de leukste en meeste aandoenlijke uitspraken van haar eigen neefjes en nichtjes (‘dit is mijn gelukkigste dag’) opgenomen in het boek. Maar ook Bikkers persoonlijke ervaringen als nichtje van 14(!) tantes ontbreken niet.

bron: ermelosweekblad.nl
foto: Rianne Fotografie