Nieuwsbrief

Heldere visie vanuit Bijbelse waarheid. Dat heeft de kerk nodig.

02-06-2017

10 principes voor een springlevende kerk

Deze week verschijnt bij Uitgeverij Kok het boek Viva de kerk! van Henk Stoorvogel. In dit boek geeft de auteur mensen met hart voor de kerk tools in handen om de kerk springlevend te houden.

Over Viva de kerk!

Hoe kan de kerk van Jezus Christus de komende vijftien jaar aan impact winnen en het evangelie met kracht uitdragen? De kerk uit Antiochië, zoals beschreven in het Bijbelboek Handelingen, biedt hiervoor een inspirerend voorbeeld. De tien eeuwen oude kenmerken van de gemeente in Antiochië blijken ook vandaag springlevend en van doorslaggevend belang. In dit boek vinden kerken weer de levenskracht om hun roeping waar te maken in deze snel veranderende 21e eeuw.

Bij dit boek is materiaal voor gespreksgroepen gemaakt, zodat men in de gemeente of kerkgemeenschap samen op zoek kan naar Gods bedoeling voor de lokale kerk.

Over de auteur

Henk Stoorvogel is voorganger, oprichter van de mannenbeweging De 4e musketier en auteur van verschillende boeken waaronder Geboren om te vliegen (7e druk 2016) en Jezus leven (5e druk 2015). Tevens is hij de oprichter van de Nederlandse afdeling van de organisatie Athletes in Action.

 

Viva de kerk! | Henk Stoorvogel | 9789043528610 | paperback | 208 blz. | € 15,99
ook als e-book verkrijgbaar