Nieuwsbrief

De zoete geur van appelcider

Joanne Bischof

ISBN: 9789043530712
Uitgeverij: Kok
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 368 pagina's
Afmeting: 216 mm x 141 mm x 31 mm
Verschijningsdatum: 17-10-2018
Taal: Nederlands
Genre:
‘De zoete geur van appelcider’ van Joanne Bischof is een prachtig geschreven en meeslepende roman waarin een hoofdrol is weggelegd voor de doofstomme Thor.

Aan het eind van de negentiende eeuw verhuist de jonge weduwe Aven Norgaard van Noorwegen naar Amerika om te gaan inwonen bij een tante van haar overleden man en haar drie kinderen. Bij aankomst blijkt de tante overleden en wordt ze tot haar verbazing opgewacht door drie volwassen neven, die in hun levensonderhoud voorzien met het brouwen van cider.

Tussen Aven en de charmante Haakon ontstaat al snel een hechte vriendschap. Maar het is de gevoelige, doofstomme Thor die Avens hart steelt. Thor is echter verslaafd aan zijn eigen cider, een probleem dat Aven dankzij haar overleden echtgenoot pijnlijk bekend voorkomt. Zolang de verslaving zijn leven blijft beheersen, heeft de liefde tussen Thor en Aven geen kans.

Treffend brengt Joanne Bishof de stille wereld van Thor tot leven. ‘De zoete geur van appelcider’ is een boek dat geen lezer onberoerd zal laten. 

€ 19,99 Op voorraad

Direct bestellen »

Andere boeken van Joanne Bischof